Zoeken naar duiven

Uitslagen

Administrator

Bezoekers teller

337398
VandaagVandaag40
GisterenGisteren487
Deze weekDeze week1380
Deze maandDeze maand6456
Alle dagenAlle dagen337398
54.144.82.216
US

Rapport onderzoek duivenwagens

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mail

Beste leden van Afdeling 9 Oost Nederland,
 
Bijgaand ontvangen jullie het eindverslag van de beoordeling van de ventilatie van onze duivenwagens (containers) en de wijze waarop het onderzoek een vervolg zal krijgen. Tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering heeft het bestuur de toezegging gedaan, dat het volledige eindverslag van de eerste metingen beschikbaar zal worden gesteld. Naast dit verslag zou ook door het bestuur worden aangegeven wat de vervolgstappen zullen zijn. Uiteraard zouden wij geen vervolgstappen kunnen zetten zonder de nadrukkelijke advisering van de opstellers van het document “Beoordeling ventilatie duivenwagens” de heren Albert Winkel en Wiebren van Stralen.
 
Door de drukbezette agenda’s en alle bestuurlijke perikelen die hebben gespeeld, heeft het opstellen van de vervolgacties de nodige tijd gekost. Helaas, maar het bestuur heeft steeds gemeend dat het belangrijker is om de juiste stappen in de juiste volgorde te zetten dan snelheid als belangrijkste uitgangspunt te nemen. En vervolgens het risico te lopen dat alles niet op zorgvuldige wijze wordt uitgevoerd. Kortom bijgaand ontvangt u de actuele situatie met betrekking tot de ventilatie van onze duivenwagens.
 
Het bestuur wil op dit moment de heren Albert Winkel en Wiebren van Stalen reeds bedanken voor hun inzet om alles met betrekking tot de ventilatie van onze duivenwagens zo exact in beeld te brengen. Zonder de deskundigheid van beide heren waren beide stukken er niet geweest. Uiteraard blijven Albert en Wiebren zeer nauw betrokken bij het vervolg. Wij zullen u op de hoogte houden van het vervolg van het onderzoek. Heeft u vragen stel ze gerust, u mag hiervoor onderstaand mailadres gebruiken.
 
Met vriendelijke groet,
 
Ben Geerink Voorzitter Afdeling 9 Oost Nederland